آموزش آموزش کامپیوتر رایگان

آموزش کامل کامپیوتر

هدف

در چارچوب كمي دقيقتر شايد بتوان گفت كه انسان موجوديست كه گرچه با آرزو  آغاز مي كند ولي به آرزوها و خواسته هایش نمي رسد. انسان موجوديست كه در جهان محدود و مقيد به هدفهاي خودش مي رسد و مقصود از هدفها اين است كه من و شما در حالي که می دانيم كجا هستيم، مي دانيم از چه راهي بايد برويم تا به هدف مشخص و معيني برسيم. به بيان ديگر هدف قرار است تعريف و تعیین بشود؛ هدف قراراست تمام پارامترهاي خودش را از زمان و مكان گرفته يا هر چه محتواي آن هست را داشته باشد.

بنابراين ما در زندگی ممکن است که به هدف هایمان برسیم ولی نه به آرزوها و نه به خواسته هایمان. جهان منتظر اين نيست كه من و شما انتظار و توقعي داشته باشيم تا آن را برآورده كند. جهان به خاطر خواسته های ما قانون و مقررات خودش را هرگز دگرگون نكرده ولي به ما اجازه داده كه اگر آنچه را كه مي خواهيم و آرزو مي كنيم را به صورت هدفي در بيآوريم و با تعريف مشخص و معين و بدون تردید بدانیم که كجا هست. منظور از مشخص و معین بودن درست مثل اينكه بگوییم در آخر امسال مايل هستم پنج هزار دلار يا پنج ميليون تومان پول در حساب بانكي داشته باشم. پس، زماني كه هدف را مشخص مي كنيم احتمال رسيدن به آن هست.

براي رسيدن به هدف احتياج به نقشه و بعد از آن طرح plan داريم، يعنی، يكي از دو راه را می پذيريم و انتخاب مي كنيم و تصميم مي گيريم كه براي رسيدن به هدف مان آن را انتخاب و در آن مسیر قدم برداریم. وقتي كه در طرح مان وقت و زمان را بگنجانیم یعنی، نقشه و طرح و برنامه مان را داشته باشیم اصطلاحأ استراتژی را معین کرده ایم. استراتژي زمانی به وجود می آید که برای رسیدن به هدفم نقشه ای داشته باشم و در آن یکی یا دو تا را به عنوان طرح و برنامه برمی گزینم و زمان آغاز کار را هم تعیین می کنم.

این من هستم که باید آغاز کنم. بسياري از متخصصين معتقدند كه اين آغاز بايد همان لحظه تصميم گيري باشد؛ نه اینکه از دوشنبه یا ماه آینده چنین می کنم. هر زمانی که هدف مشخص شود استراتژی آن هم مشخص می شود و باید همان موقع آغاز به کار کرد. قدمهایی که برداشته می شوند باید تداوم و استمرار داشته باشند.

ما تنها نمی توانیم که آغاز گر باید پایان دهندۀ خوبی هم در کارها باشیم. وقتی به واقعیت جهان نگاه می کنیم می بینیم که جهان از آن کسانی است که با تداوم و استمرار به آنجایی که رسیده اند که مایل بودند. به عنوان مثال، بسيارند مردماني كه می خواهند از یک شهر به شهر دیگر بروند اما از آنجايي كه پنج مايل رفتند و بر گشتند و سه ماه ديگر باز دو مرتبه بيست مايل ديگر رفتند و بر گشتنند و اي بسا دو ماه بعدش ده مايل ديگه رفتند و بر گشتند. ممكن است كه هزار يا هزاران مايل رفته باشند ولي هرگز به اونجا نرسيدند، فقط كساني به هدف خودشان رسیده اند كه تداوم و استمرار را داشته اند؛ يعني اين صد كيلومتر يا صد مايل رو آغاز كردند و به پایان رساندند. به همين جهت هست كه موضوع مهم در رسيدن به هدف ها، آغاز و انجام و پايان كار هستدر بسياري از مواقع زمانی که آمادگی یا انگیزه برای رسیدن به هدف و تحقق آن نداریم آغاز گري يك اشتباه بزرگ است. به همين جهت هست كه اگر به مردمان موفق و برنده دنيا نگاه كنيد مي بينيد اين افراد كساني بودند كه آغاز كردند و كار را به آخر رساندند.

در خصوص اندوختن و داشتن ثروت مطالعات نشان می دهد که افرادی که کاری را شروع می کنند (اگر آن کار خوب باشد) هرگز به خاطر کار بهتر آن کار خوب را رها نمی کنند. یعنی وقتی انتخاب خوبی کردیم و دیدیم که این انتخاب خوب پیش می رود و ازعهدۀ حل مشکلات و مسائل آن برمی آییم و متوجه می شویم که تحقق هدف ما در این راه ممکن است بسیار روشن است که آن را تا آخر ادامه می دهیم و به هیچ وجه به خاطر اینکه کار بهتری پیدا شده است آن را رها نمی کنیم. از این شاخه به آن شاخه  پریدن از مشکلات بسیاری از مردم هست.   

بنابراين توصيه و پيشنهادي كه در اين زمينه و در اينگونه موارد مي كنند اين است كه اگر كار خوبي را در مقابل داريد آن را به آخر برسانید چون فرصتها و امكانات بعدي حتما براي شما فراهم خواهد آمد و دليلي ندارد كه تصور كنيد كه فرصتي از دست مي رود. البته بسيار روشن هست كه اگر من و شما در زندگی شرايطي را به وجود بيآوریم و وضعيتي را داشته باشيم كه كاري را كه آغاز كرديم با مسايل و مشكلات بد و نامناسب روبرو شود بسيار طبيعي هست كه در چنين وضعيتي و اوضاعي حتما بايد كار را متوقف كرد. و نباید با بازي و لجبازي بر سر تصميم خودمان بمانيم.

بنابراين اگر واقعا آرزو و خواسته ای داريد آن را به هدف تبدیل کنید، استراتژي آن را يعني نقشه و طرح و برنامه را مشخص كنيد و بعدأ با تمام نيرو آن را به آخر برسانید و بعد از به پایان دادن آن سراغ کار دیگر بروید كه اين دليل اصلي و اساسي موفقيت است.

نویسنده: تارا شنتیایی ׀ تاریخ: پنج شنبه 11 خرداد 1391برچسب:دکتر هولاکویی, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

 ماده:هر چیزی که جرم و یا حجم داشته باشد ماده است.

جرم هر جسم مقدار ماده ی تشکیل دهنده ی آن است که با ترازو اندازه گیری میشود.واحد جرم کیلوگرم(kg)است.

جرم هرماده به تعداد ذرات آن و جرم هریک از ذرات بستگی دارد.

ماده با خاصیت ههایی که دارد شناسایی میشودمانندرنگ،بو،مزه،جنس و...

مواد از ذرات بسیار کوچکی به نام اتم ساخته شده اند،اتم ها میتوانند به هم متصّل شوند و مولکول ها را بسازند.

مولکول ها کوچک ترین واحد سازنده ی بیش تر مواد هستند که تمام خاصیّت های آن ماده را دارند.

مواد مختلف به علّت تفاوت درنوع،تعدادوطرز قرارگیری ذرّات سازنده،خاصیّت های متفاوتی دارند.

تفاوت در سه حالت ماده به علت تفاوت در جنبش ذرّات و نیروی ربایش بین ذرات سازنده ی مواد است.

جنبش ذرات:

جامد:ارتعاشی(نوسانی)

مایع:ارتعاشی و انتقالی

گاز:ارتعاشی،انتقالی و چرخشی

ربایش یعنی نیروی جاذبه بین ذرّات سازنده

ربایش:چسبندگیو پیوستگی

عنصر:اگر اتم های سازنده ی یک ماده یکسان باشد آن ماده عنصر است.

ترکیب:موادی که ذرات سازنده ی آن ها بیش از یک نوع باشد آن ماده ترکیب است.

 

نویسنده: تارا شنتیایی ׀ تاریخ: پنج شنبه 11 خرداد 1391برچسب:علوم پنجم دبستان درس اول, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

نام:

نام خانوادگی:

تاریخ تولد:

جنسیت:

از چه طریق با ما آشنا شدید؟

سطح دانستن مطالب کامپیوتری شما به چه صورت است؟

**********************************************************

لطفا این را در برنامه ی واژه پرداز یا هر چیزی برای ثبت نام پاسخ دهید سپس به ایمیل:aziziraha@gmail.comبفرستید.

متشکرم

مدیریت آموزش کامپیوتر

 

نویسنده: تارا شنتیایی ׀ تاریخ: پنج شنبه 11 خرداد 1391برچسب:ثبت نام برای کامپیوتر, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

علوم پنجم دبستان درس ششم:

در بیش تر مناطق،سطح زمین با خاک پوشیده شده است.

خاک ترکیبی از مواد آلی و تکّه سنگ های تخریب شده است.

مواد آلی خاک شامل بقایای گیاهان،جانوران و سایر موجودات زنده و مرده است.

خاک در اثر خر شدن سنگ ها در طول سالیان دراز درست می شود.

راه های تشکیل خاک:

1-انبساط و انقباض سنگ ها در طول شبانه روز

2-رشد ریشه ی گیاهان

3-فعالیت جانداران خاکی که در خاک زندگی می کنند.

4-بارش باران های اسیدی

5-یخ بستن آب در شکاف سنگ ها

اگر خاک وجود نداشت زندگی انسان ها و بسیاری از موجودات غیر ممکن مشد چون خاک برای رشد غلاّت،میوه و بقیّه ی گیاهان لازم و ضروری است.

وقتی گیا هان خشک شده و جانوران میمیرند،اجزای بدن آن ها به کمک جانداران ذره بینی موجود در خاک تجزیه می شود و شکل اولیه ی خود را از دست می دهندّکه در طی این فرایندگیاخاک(هوموس یا خاکبرگ)تشکیل می شود که رنگ تیره ای را دارد.

خاک رو به علت داشتن گیاخاک بیش تر مهم تر از خاک زیر است.

گیاخاک منبع اصلی نیتروژن لازم برای رشد گیاه است.

مقدار گیاخاک در خاک های مزارع بیش تر ولی در کنار جادّه بسیار کم است.

خاک کشاورزی از ذرات ماسه،رس،گیاخاک(کود گیاهی)وکود حیوانی تشکیل شده است.

خاک حاصل خیز:

خاکی را که سبب رشد بیش تر گیاه می شود،خاک حاصل خیز می گوییم.

حاصل خیزی خاک یعنی میزان توانایی آن در پرورش گیاه.

فرسایش خاک:

ضعیف شدن خاک و یا از بین رفتن خاک را در عوامل مختلف فرسایش خاک می گوییم.

عوامل موثر در فرسایش خاک:

عوامل طبیعی مانندبادوطوفان،آب های جاریوباران،زلزله و...

شخم نامناسب:در زمین های شیب دار اگر جهت شخم زدن با جهت شیب زمین یکسان باشد،در مواقع بارندگی و آبیاری هر کدام از شیارهای شخم زده مثل یک رود عمل می کند که سبب از بین رفتن خاک میشود.

از بین بردن پوشش گیاهی:ریشه ی گیاهان باعث می شود که ذرات خاک به هم بچسبند،برگ های گیاهان هم در هنگام بارندگی جلوی ضربات باران را گرفته با این ترتیب از فرسایش خاک در مواقعوزیدن باد وبارندگی جلوگیری می کند.

آبیاری نامناسب:در مناطقی کهآب،راهی برای خروج ندارد ویا مناطقی که تبخیر زیاد است.

با تبخیر آب،نمکو مواد محلول آب،در سطح خاک باقی می ماند که در اصطلاح به آن شوره گفته می شودو زمینی که شوره بزند دیگر قابل کشاورزی نیست.

 

 

نویسنده: تارا شنتیایی ׀ تاریخ: دو شنبه 8 خرداد 1391برچسب:آزمون درس ششم پایه ی پنجم علوم,آموزش درس شش علوم پایه ی پنجم دبستان, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

 عرض سلام و خسته نباشید،

این وبلاک به هدف کامل آموزش دروس گام به گام میباشد.

این وبلاگ آزمون هایی را انتخاب میکند و هرکه برنده شود و بالاترین نمره را در 4 آزمون بگیرد حتما جایزه هایی ماننددادن یک وبلاگ به او و..... صورت میگیرد.

باتشکر

نویسنده: تارا شنتیایی ׀ تاریخ: شنبه 6 خرداد 1391برچسب:آموزش,آزمون ها,کلاس ششم, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد

CopyRight| 2009 , tshant.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By:
NazTarin.Com